Velkommen til et nyt semester!

Vi har allerede fået godt gang i 2019 i ReChoired, og dette år går vi mange spændende aktiviteter i møde i koret.

Foråret byder på den årlige kortur til Møn. Vi lejer en hytte lidt væk fra byen, hvor vi tager ud og synger en masse sammen, spiser noget rigtig god mad og lærer hinanden endnu bedre at kende, end vi gør i forvejen. Til sommer holder vi en sommerkoncert, bl.a. med de nye korsatser, vi dette forår kommer til at arbejde med. Vi annoncerer dato for koncert her på hjemmesiden og på vores Facebook og Instagram senere på foråret. I efteråret tager vi en tur til Nice, hvor vi skal opleve det sydfranske paradis. Her skal vi både synge koncerter og opleve en masse sammen.

Hertil brygger vi et stort og rigtig spændende projekt, som vi alle i koret er meget spændte på! Vi skal selvfølgelig synge en masse fede numre, som vi har fået nogle af Danmarks dygtigste korkomponister til at arrangere. Mere kan vi dog ikke afsløre nu, så stay tuned…!

Vi glæder os til denne kommende sæson i ReChoired, og vi håber I vil lytte med derude.