Kom til åben korprøve – vi søger mandlige sangere ♫

Kan du lide at synge sammen med andre engagerede sangere? Og har du lyst til at deltage i et fedt fællesskab med masser af sociale aktiviteter samt være en del af et kor med fede projekter og rejser? Så er ReChoired helt sikkert noget for dig!

I ReChoired søger vi lige nu tenorer og basser og holder derfor åben korprøve d. 26. august kl. 19-21.30. En åben korprøve vil foregå nogenlunde som en normal korprøve i ReChoired. Her deltager alle fremmødte i indøvning af sange udvalgt af korets dirigent Peter Bom. Midt i prøven holder vi en kort pause, hvor vi spiser kage og drikker the/kaffe, hvorefter vi synger lidt mere.

Hvis du efter at have deltaget i den åbne korprøve skulle have lyst til at blive en del af ReChoired, afholder vi optagelsesprøver søndag d. 1. september fra kl 13.

★★ Selvom denne åbne korprøve ligger en mandag, øver vi igennem hele året på TIRSDAGE ★★

Hvem er du?

Du er en passioneret og sikker (kor)sanger, gerne med baggrund i den rytmiske genre, men det er ikke et krav. Du er rytmisk velfunderet og har lyst til at blende ind, uden at være anonym. Du behøver ikke have det største nodekendskab, men skal have en lyst til at lære og indstudere lidt i din fritid. Du har mod på at indgå socialt i et godt fællesskab og kan afse tid til korets aktiviteter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *