Ambitiøst og dynamisk, rytmisk ensemble fra Østerbro på ca. 20 medlemmer i alderen 20-50 år.

Ledes af dirigenten Peter Bom, som vi har arbejdet med siden 2006. Vi arbejder målrettet mod at gøre den rytmiske musik interessant og levende. Vi optræder altid uden noder – således bliver musikken og det sceniske udtryk mere vedkommende, også for publikum.

Synger 4-8 stemmige, rytmiske satser både a cappella og med klaver-akkompagnement. Vi bevæger os frit mellem mange forskellige stilarter som f.eks. jazz, gospel, pop, motown/soul, kendte danske sange og meget mere, ofte i spændende arrangementer lavet af vores dirigent.

Arbejder ofte med rutinerede gæsteinstruktører og eksterne dirigenter både for inspiration, men også i forhold til korets kunstneriske udvikling.

Er et socialt kor med årlige korture, fantastiske fester og altid – altid kage i pausen! Den seriøse indsats på scenen er også afhængig af et socialt velfungerende kor.

Øver hver tirsdag fra 19-21.30 på Ingrid Jespersens Gymnasieskole på Nordre Frihavnsgade, Østerbro.


ReChoired vandt i 2009 førstepræmien ved den internationale korkonkurrence i Randers og udgav samme år debut cd’en: ‘Calendar Songs’. I 2011 opførte koret teaterkoncerten ‘3000sec’ i Metronomen på Frederiksberg for fulde huse. Et højdepunkt fra 2012 var World Aids Day koncerten i Den Sorte Diamant med bl.a Cæcilie Norby, og i 2013 påbegyndtes indstuderingen af korværket ‘SEN HØST’ som havde premiere og cd- release i Rundetårn maj 2014. I november 2016 fejrer ReChoired 10 års jubilæum med 2 Sondheim koncerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *