Lad ReChoired stå for det musikalske indslag ved jeres næste firmaarrangement, julefrokost, sommerfest, bryllup, reception eller lignende

Koret kan også tænkes ind i teambuilding sessions hvor vores dirigent, Peter Bom styrer processen. ReChoired er et rutineret kor og kan være med til at sætte den helt rette stemning, når der er behov for lidt ‘ekstra’.

Vi hjælper gerne med at skræddersy et indslag som matcher jeres behov, og garanterer at levere et produkt som lever op til jeres forventninger. Tøv ikke med at kontakte os hvis jeres ønsker går i en helt anden retning – vi er fleksible og vant til at løse mange forskellige opgaver. Nedenfor er der et udpluk af vores tidligere projekter. Kig på det – måske er der inspiration at hente. 

Sange fra Hjertet: En række danske, kraftfulde sange som rammer hele registret fra sødt til salt og det syrlige. Koncerten byder på både ‘Sorrig og glæde’ fra højskolesangbogen og Sebastians ‘Romeo’.

Sen Høst: nyt, rytmisk korværk komponeret af vores dirigent Peter Bom. Værket indeholder i alt 8 danske satser og beskriver rejsen fra barndom til ungdom og voksenliv set i bakspejlet.

Danske 80’er hits: en farvestrålende buket af sange som stadig har slidstyrke. Sange som ‘Vågner i natten’, ‘Den jeg elsker’ og ‘Kom tilbage nu’ i nye groovy arrangementer.

Hjertekabaret: med de 2 skuespillere Julie Carlsen og Susan A. Olsen. ReChoired medvirker som backing kor, og er i den grad med til at forstærke det musikalske udtryk.

Jul med ReChoired: Her viser koret hvad det kan, når den rette julestemning skal sættes. Til koncert, julefrokost eller i et shoppingcenter. Repertoiret er alsidigt og både på dansk og engelsk.

 

Kontakt ReChoired’s bookingansvarlige på: booking@rechoired.dk
eller ring til Lise Lykke Christensen på tlf: 27 30 45 50

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *