Om ReChoired

ReChoired er et rytmisk kor med base på Østerbro i København under ledelse af dirigenten Peter Bom. Koret har eksisteret i godt 10 år og består af 20 talentfulde sangere, som synger 4-8 stemmige satser, både a cappella og med akkompagnement. ReChoired bevæger sig mellem mange forskellige stilarter som f.eks. jazz, gospel, pop, motown/soul, kendte danske sange og meget mere, ofte i spændende arrangementer lavet af vores dirigent. Vi er derudover et meget socialt kor med årlige korture, fester og kage i pausen. Den seriøse indsats på scenen er også afhængig af et socialt velfungerende kor.

Vi øver hver tirsdag fra 19-21.30 på Ingrid Jespersens Gymnasieskole på Nordre Frihavnsgade, Østerbro.

Koncert med ReChoired på Metronomen på Frederiksberg, september 2018

CD’er

Sen Høst

Den 20. maj 2014 releasede vi vores cd ‘SEN HØST’, som er et rytmisk korværk med 8 satser af vores dirigent, Peter Bom. ReChoired står for samtlige vokaler på indspilningen, godt bakket op af Peter på piano, Morten Lundsby på kontrabas og David Lustrup Jensen på vokal percussion. Louise Nipper har både indspillet og mixet cd’en.

Satserne er arrangeret for 5-8 stemmer og handler om rejsen fra barndom og ungdom til voksenliv set i bakspejlet.

Calendar Songs

Er titlen på den CD som ReChoired udgav i 2009. Calendar Songs Indeholder 12 sange som koret har indstuderet med Peter Bom.

Blev optaget ved 3 livekoncerter i maj 2009. Til koncerterne akkompagnerer Peter Bom [piano], Martin Rimi [percussion] og Sune Lyster [bas]. Calendar Songs er produceret af Morten Kjær i samarbejde med Peter Bom. Henrik Birk fra Corona Music stod for optagelsen af de tre live-koncerter.