Optagelse i ReChoired

Opdateret 28/7/20

ReChoired søger kvindelige og mandlige sangere

Efterårssæsonen er lige på trapperne. I den forbindelse søger vi hos ReChoired både kvindelige og mandlige sangere til at blive en del af vores skønne kor. Vi søger eventyrlystne og erfarne sangere i følgende stemmegrupper: 2. sopran, 1. alt og 2. bas.

Lyder det som noget for dig? Så inviteres du til åben korprøve d. 18. august kl. 19-21.30, hvor du har mulighed for at komme og synge med, og snuse lidt til hvem ReChoired er, og hvad vi har at byde på som kor.

Hvad er en åben korprøve? 

En åben korprøve vil foregå nogenlunde som en normal korprøve i ReChoired. Her deltager alle fremmødte i indøvning af sange udvalgt af korets dirigent Peter Bom. Midt i prøven holder vi en kort pause, hvor vi spiser kage og drikker the/kaffe, hvorefter vi synger lidt mere. Det er altid hyggeligt når vi mødes og synger, så du kan godt glæde dig!

Tilmelding til åben korprøve

Meld dig til den åbne korprøve ved at trykke “Deltager/Going” på vores Facebook event – og hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at spørge på eventen eller på optagrechoired@gmail.com. På denne mail er du også velkommen til at tilmelde dig.

Optagelsesprøve

Hvis du, efter at have deltaget i den åbne korprøve, skulle have lyst til at søge ind som sanger i ReChoired, afholder vi optagelsesprøver søndag d. 23. august i tidsrummet 12-16 (med forbehold for småændringer afhængigt af, hvor mange der vil til optagelsesprøve).

Hvem er du? 

Du er en passioneret og sikker (kor)sanger, gerne med baggrund i den rytmiske genre, men det er ikke et krav. Du er rytmisk velfunderet og har lyst til at blende ind, uden at være anonym. Du behøver ikke have det største nodekendskab, men skal have en lyst til at lære og indstudere lidt i din fritid. Du har mod på at indgå socialt i et godt fællesskab og kan afse tid til korets aktiviteter.

Find Facebook event her.

Vi glæder os til at synge med dig!