Poptoner på Børneafsnittet

Forår 2020

Et nyt år er lig med nye spændende udfordringer. Vi er glade for endelig at kunne løfte sløret for vores næste store projekt, som vi har brygget på de sidste år, nemlig Poptoner!

Til foråret skal vi synge en række popkoncerter for syge børn og unge på Hovedstadens hospitalers børne- og ungeafsnit. De involverede hospitaler er Rigshospitalet, Hvidovre Hospital og Nordsjællands Hospital Hillerød. Generøse fondsdonationer fra Nordea Fonden, Jascha Fonden, Tuborg Fondet, Oticon Fonden og Toyota Fonden har gjort det muligt at holde stuekoncerter på de involverede hospitaler, få oversat en række poparrangementer til korarrangementer, indkøb af teknisk udstyr, løn til dirigent samt to offentlige koncerter, der også skal være med til at skabe opmærksomhed omkring børns sygdom.

12 populære danske og udenlandske sange er blevet arrangeret specifikt til projektet af kendte og professionelle arrangører som bl.a. Morten Kjær og Malene Rigtrup. Selvfølgelig med børn og unge for øje, og vi kommer derfor til at synge alt fra Alberte til Christopher.

I øjeblikket er vi i fuld gang med at indstudere sangene og glæder os helt vildt til at sprede musik og glæde til de børn, unge og deres familier, der dagligt kæmper med sygdom. Vi er meget beærede over, at så mange udover os selv kan se vigtigheden af det her projekt. Det giver en stor gejst i øvelokalet, og vi glæder os meget til foråret!

Følg med her på siden og på korets Facebookside og Instagram.

Læs pressemeddelelse

  • ReChoired kor til koncert i Frankrig