ReChoireds historie

Opdateret august 2020

ReChoired har siden 2006 eksisteret under ledelse af Peter Bom og har igennem årene fået fantastisk mange fede oplevelser i rygsækken.

I 2009 vandt vi førstepræmien ved den internationale korkonkurrence i Randers. Samme år blev vores debut-cd “Calendar Songs” udgivet. I 2011 opførte ReChoired teaterkoncerten “3000sec” for fulde huse i Metronomen på Frederiksberg. Vi har sunget koncert i Den Sorte Diamant i forbindelse med World Aids Day i 2012, og i 2014 udgav vi endnu en cd, hvor releasekoncerten blev afholdt i Rundetårn. I 2016 fejrede vi korets 10 års jubilæum med koncerten “Here’s To Us” med fortolkninger af Stephen Sondheims sange.

Siden 2017 har ReChoired haft travlt med korrejser til Manchester og Sydfrankrig, Hovedstadens Korfestival, julejobs på Reffen’s Streetfood Marked og indspilning af “Santa Baby” til P8 Jazz. I foråret 2020 kunne vi endelig afsløre et større projekt kaldet Poptoner (læs mere her).

ReChoired arbejder jævnligt med gæsteinstruktører og har bl.a haft besøg af Terese Damsholt, Morten Kjær, Nana Fagerberg, Jesper Holm, Anne Rosing, Thue Thesbjerg og Julie Carlsen. Vi har også haft glæden af at synge dobbeltkoncerter med en lang række kor fra både hovedstaden og resten af Danmark, heriblandt SONO, Vokalkompagniet og NoteAble.